Webáruházak

Az általunk fejlesztett webáruházak igen népszerűek, könnyen kezelhetőek. Rendelkeznek a bankkártyás fizetést lehetővé tévő modullal, raktárkezelővel, illetve képesek kommunikálni a GLS szállítócég saját szoftverével, valamint a Clear Admin számlázó programmal is. Ezen felül egy igen hatékony hírlevél-küldő rendszerrel is el vannak látva, hogy ügyfeleit könnyedén megtarthassa és tájékoztathassa.

Kérem személyre szabott ajánlatukat!

Intézményi oldalak

Az intézményi oldalak olyan egyedi rendszerek, melyek speciális feladatokat látnak el. Alapjuk minden esetben az általunk fejlesztett CMS, melyet további, a megrendelő által igényelt modulokkal bővítünk ki. Az intézetek on-line felületen történő mindennapi munkáját segítjük. Könnyű használhatóságot, áttekinthetőséget biztosítva, mind az oldal látogatóinak, mind az üzemeltetőinek.

Céges honlapok

Egyszerű, átlátható honlapok, melyek alapvető feladata egy adott cég vagy termék ismertetése, bemutatása, népszerűsítése. Igen népszerűek az éttermek és egyéb vendéglátóegységek körében is.

Kérem személyre szabott ajánlatukat!

Közösségi portálok

Speciális rendszerek, melyek fő célja egy adott témakörre épülő közösség építése és fenntartása, valamint a felhasználók szórakoztatása. Az általunk fejlesztett közösségi portálok napi szinten több ezer felhasználót szolgálnak ki.

Szaklapok

On-line újságok, blog-ok, melyek akár több nyelven is elérhetőek. Alkalmasak előfizetések kezelésére, illetve limitált tartalmak megjelenítésére is. A legtöbb ilyen honlapunk masszív, önálló hírlevél-küldő rendszerrel is rendelkezik.

Kérem személyre szabott ajánlatukat!